Landgoed Tenaxx

Ontdek het leukste dagje uit in Groningen vol avontuur voor jong en oud! Welkom op ons prachtige landgoed! Ga in het bos op zoek naar dino's, leef je uit op de opblaasbare Dinostormbaan, leer over dino's in het museum of doe mee met verschillende activiteiten!

Welkom, avonturiers, jong en oud, op ons betoverende landgoed - het ultieme dagje uit in Groningen! Bereid je voor op een opwindend avontuur bij Dinopark & Landgoed Tenaxx.

Verken ons intrigerende bos en ontmoet diverse levensgrote dinosaurussen. Test je vaardigheden op onze opblaasbare Dinostormbaan en dino-springkussens, of neem de uitdaging aan op onze survivalbaan. Ontdek de fascinerende wereld van dinosaurussen in ons museum en maak een ontspannende wandeling door ons prachtige bomenpark, waar je de meest unieke boomsoorten vindt. Probeer ook het Jachtbos, gewapend met pijl en boog, en word een echte Hulpranger op ons Rangerplein met leuke activiteiten en workshops. Geniet van het nostalgische geluid van het ouderwetse dieseltreintje dat dagelijks door het park rijdt, en laat ook de allerkleinsten spelen in onze speeltuin.

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op