Restaurant Nassau, Prinsenhof

In de meer rustieke zijvleugel van Prinsenhof kunt u culinair genieten op hoog niveau. De keuken van Nassau staat onder leiding van chef-kok Christian de Vries. Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids.

Restaurant Nassau zet de toon met zijn exclusieve ambiance. Het bevat drie gebieden; daarom is het ideaal uitgerut om privédiners te organiseren. Overdag is de aangrenzende tuin, de Prinsentuin, een crusiaal onderdeel van de beleving. Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich een kleine zaal, de private dining, voor diners of vergaderingen.

Fine Dining restaurant Nassau maakt onderdeel uit van Hotel Prinsenhof, gesitueerd in de oude slaapvertrekken van de Prins van Nassau. Wij zijn trots op waar wij vandaan komen en de grond waar wij op staan. Het noorden van Nederland heeft zoveel te bieden. Restaurant manager Jeroen Bekkenkamp en Maître-sommelier Ronald Aikes heeft de leiding over het restaurant en doet er alles aan om u een mooie avond te bezorgen. 

Wij zijn geinspire…

Restaurant Nassau zet de toon met zijn exclusieve ambiance. Het bevat drie gebieden; daarom is het ideaal uitgerut om privédiners te organiseren. Overdag is de aangrenzende tuin, de Prinsentuin, een crusiaal onderdeel van de beleving. Aan de achterzijde van het restaurant bevindt zich een kleine zaal, de private dining, voor diners of vergaderingen.

Fine Dining restaurant Nassau maakt onderdeel uit van Hotel Prinsenhof, gesitueerd in de oude slaapvertrekken van de Prins van Nassau. Wij zijn trots op waar wij vandaan komen en de grond waar wij op staan. Het noorden van Nederland heeft zoveel te bieden. Restaurant manager Jeroen Bekkenkamp en Maître-sommelier Ronald Aikes heeft de leiding over het restaurant en doet er alles aan om u een mooie avond te bezorgen. 

Wij zijn geinspireerd door het verhaal van de boer, de visser, de jager en de kweker. Dit verhaal vertaalt zich in de duurzame producten die wij kiezen voor de gerechten die wij met veel aandacht voor u maken. Naast de à la carte kaart serveren we ook een 5- tot 7-gangen verrassingsmenu met respect voor de seizoenen. Uw menu kan worden onderstreept door de begeleidende wijnen uit de wereldse wijncollectie van Prinsenhof. 

Nassau is innovatief en krijgt lovende vermeldingen in onder andere de Michelingids, Gault&Millau en Lekker. Kom langs en beleef deze ervaring.

Openingstijden

  • Elke maandag gesloten
  • Elke dinsdag 18.00 - 20.00 uur
  • Elke woensdag 18.00 - 20.00 uur
  • Elke donderdag 18.00 - 20.00 uur
  • Elke vrijdag 18.00 - 20.00 uur
  • Elke zaterdag 18.00 - 20.00 uur
  • Elke zondag gesloten
  • Het ontvangst in restaurant Nassau is tussen 18:00 en 20:00.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Creditcard

Toegankelijkheidskenmerken

Overig

Klopt de informatie niet meer neem dan met ons contact op.

Neem contact op